Palvelut.

Fysiikka-, taito-, mentaali-, ravinto-, ja luisteluvalmennusta jääkiekkoilijoille

Palvelut2023-05-10T10:00:08+03:00

Luisteluvalmennus

Valmennuksella kilpailuetua.

Luisteluvalmennuksessa keskitymme oikeaoppiseen terän käyttöön, liukuun ja peliasentoon, jotka rakentavat vahvan pohjan tehokkaalle luistelulle. Sopivassa määrin toistoja sekä uudenoppimista jokaisella harjoituskerralla, luo mahdollisuuden kehittää luistelua tehokkaaksi ja taloudelliseksi nykykiekon vaatimusten mukaisesti. SeguroSkate luisteluvalmennusta käyttävät pelaajat E-junioreista NHL-ammattilaisiin.

Taito-, laukaisu- sekä maalivahtivalmennusta Segurolta, kysy lisää!

SeguroSkate toteuttaa valmennuksia yksityistunteina, pienryhmille ja tehojäille.

Voit koota oman ryhmäsi kasaan ja olla meihin yhteydessä niin rakennetaan teille sopiva kokonaisuus. Meillä on myös omia pienryhmävalmennuksia, kysy kauden pienryhmistä lisää.

Joukkueille ja seuroille toteutamme tehojäitä ja luisteluvalmennuksia läpi vuoden. Yksittäiset joukkueet tai koko seurat voivat tilata myös luistelujäitä sekä leiripäiviä.

Ota yhteyttä
Pelaaja ensin

Pelaajan tavoitteet edellä

Yksilöllisyys
Yksilöitynä

Aina räätälöitynä

Progressiivisuus
Rakenne

Järjestelmällistä valmennusta

Toimivaksi todettua valmennusta

Tuloksellisuus
Tuloksia

Taattuja tuloksia pelaajille

Seguron arvot.

Me Segurolla keskitymme aina sinun, joukkueesi tai seurasi yksilöityihin toiveisiin ja tavoitteisiin. Tulokset toteutamme intohimolla, ammattitaidolla ja tutkimuksiin perustuvilla valmennusmenetelmillä.

Fysiikkavalmennus

Kokonaisvaltaisesti parempi urheilija.

Monella tapaa parempi urheilija.

Seguro Training fysiikkavalmennus tarjoaa viimeisimpään tutkimustietoon perustuvaa valmennusta, jolla saadaan taattuja tuloksia aikaiseksi.

Tarjoamme jääkiekkoilijoille sekä muiden lajien urheilijoille fysiikkavalmennusta. Kartoitamme urheilijalähtöisesti joko joukkueen tai yksittäisten urheilijoiden kehityskohteita ja lähdemme tekemään töitä niiden parantamiseksi. Suunnittelemme kaiken niin että salilla ja pururadalle tehty tulos siirtyy suoraan lajituloksiin kehityskohteista riippuen.

Monitoroimme harjoittelua jatkuvasti ja suunnitelman progressiivisuudella saamme taattuja tuloksia aikaiseksi yhdessä. Tilivelvollisuus tekemisestä ohjaa usein myös urheilijoita ja taustajoukkoja pysymään suunnitelmissa eikä tule myöskään luistettua tekemisestä.
Valmentajana meidän tärkein tehtävämme on toimia urheilijan sekä kaasuna että jarruna harjoittelussa, tällöin kehitys on nousujohteista.

Valmennuksen keskiössä lajilähtöiset harjoitusohjelmat.

Meillä ei arvosteta yksittäisiä ominaisuuksia tai treenimuotoja ylitse muiden, vaan kannatamme kultaista keskitietä eli meidän harjoitusohjelmamme koostuu voima , nopeus , ketteryys , räjähtävyys- ja liikkuvuusharjoittelusta kehonhuoltoa unohtamatta. Tällöin saadaan tekemisen tulos siirrettyä suoraan jäälle.
Oli kyseessä huippu-urheilija tai nuori eteenpäin pyrkivä urheilija, niin tehtävämme on luoda paras mahdollinen polku paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Fysiikkavalmennusta joukkueellesi? Seguro Trainingiltä saat joukkueellesi fysiikkavalmennusta salille, nopeusharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun ja paljon muuhun.

Kysy tarjous

Tulevat leirit:

Koulutukset ja luennot

Koulutusta myös teoriatasolla.

Seguro Training järjestää seuroille ja joukkueille koulutusta luisteluvalmennuksesta ja fysiikkavalmennuksesta.

Meiltä myös luennot aiheista:

  • Ravitsemuksen sudenkuopat nuorilla urheilijoilla – miksi ei tule kehitystä
  • Miten päästä flowtilaan
  • Nuoren urheilijan paineensietokyvyn parantaminen
  • Herkkyyskaudet nuorilla urheilijoilla
  • Urheilijan elämä 24/7 (Kasva urheilijaksi)

Räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi.

Toteutamme myös asiakkaan toiveiden mukaisia luentoja räätälöidysti. Kysy lisää ja tilaa koulutus tai luento

Tästä