Koko kesän ryhmätreenit Nummelassa henkilökohtaisesti kustomoidulla harjoitusohjelmoinnilla

Ryhmä harjoittelee kerran päivässä yhdessä Nummelassa Balanssiklubien toiminnallisen harjoittelun keskuksessa. Urheilijoiden harjoittelu ohjelmoidaan henkilökohtaisten tavoitteiden ja kehityskohtien mukaisesti. Ryhmään saa tulla myös kuukaudeksi kerrallaan, mutta etusijalla ovat koko kesän treenaavat urheilijat.

Ajankohta: touko-elokuu 2023
Paikka: Balanssiklubit, Nummela
Ryhmä on ammattilaispelaajille

Valmennus
Ryhmän valmennuksesta vastaa Seguro Trainingin omat valmentajat, joilla on yhteensä yli 35 vuoden kokemus urheiljijoiden valmentamisesta.
Joona Tolvanen on päävastuussa ryhmästä. Hän on luistelu- ja fysiikkavalmentaja, jonka valmennuksessa on tällä hetkellä niin NHL & Liiga pelaajia kuin nuoria tulevaisuuden tähtiä.
Julia Hellgren-Tolvanen vastaa Segurolla ravintovalmennuksesta sekä tämän ryhmän liikkuvuusharjoittelusta. Julialla on yli 15 vuoden kokemus kuntosalimaailmasta ja Personal Trainer-tutkinnon hän on suorittanut vuonna 2012 ja lisäksi vuosien varrelta häneltä löytyy lukuista muitakin liikunta-alan tutkintoja/kursseja. Hän on sen lisäksi entinen maajoukkuejudoka.
Sami Hellgren toimii ryhmän vierailevana valmentajana muunmuassa hänen kamppailuvoimaa lisäävät treeninsä ovat olleet hyvin suosittuja valmennettavien keskuudessa. Sami on toiminut Personal Trainerina yli 15 vuotta, jonka lisäksi hän omistaa kuntokeskusketju Balanssiklubit Läntisellä-Uudellamaalla.
Valmennusryhmän uutena tulokkaana Segurolla on Jannika Hellgren joka valmistuu juuri Liikunnanohjaajaksi (AMK) erikoisosaamisena henkinen valmennus. Kevään 2023 aikana hän on vetänyt Seguron yhteistyökumppanin jääkiekkoagentuuri Professional Sport Servicen kanssa ammattilaispelaajille henkisen valmennuksen hankkeen ja jatkaa työtä nyt Seguron valmennustiimissä.

Seguron valmennuksessa hyödynnetään yhteensä yli 40 vuoden valmennuskokemusta erittäin hyvillä tuloksilla tiimissä, jonka osaaminen kattaa kaiken jokaisen ammattiurheilijan kehitykseen tarvittavan osa-alueen

Ryhmän hinta:
Kuukausimaksu ryhmään osallistuvalle on 550 €. Hinta sisältää maanantaista perjantaihin yhteisen harjoituksen ryhmän kanssa sekä henkilökohtaisen ohjelmoinnin omat tavoitteet ja kehityskohdat huomioonottaen. Treeniohjelman jaksotuksilla ja ryhmätreenin lisäksi ohjeet ja niiden läpikäynnin päivän toiseen treeniin.

Maksuehdot
Treenit laskutetaan kuukausittain.

Seguro Management Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista mikäli osallistujalla ei ole voimassaolevaa vakuutusta

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: soita Joonalle numeroon 044 7227711

Ilmoittaudu leirille tästä.

Lisätietoja puhelimitse 044 722 7711

Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi.