Leirin pääpaino on maalinteon harjoittelemisessa henkilökohtaisella tasolla sekä kiekonkäsittelyn, pelitilanneharjoittelun ja siihen uusien ratkaisumallien kehittämisessä

Leirillä haastamme pelaajaa ajattelemaan pelinomaisten harjoitteiden kautta, mitä erilaisia ratkaisuja voi pelitilanteissa tehdä. Ja saada hänelle toistoja niissä, jotta ne tulisi toteutettua myös oikeassa pelitilanteessa. Opetamme häntä löytämään tyhjän tilan ja ratkomaan peliä edistäviä tilanteita laajentamalla ajattelua pelitilanteissa ja liikkumalla oikeisiin paikkoihin kiekon kanssa sekä ennen syötön saamista.
Leirillä käydään läpi oikeaoppinen laukaisutekniikka jokaiseen eri laukaisumalliin sekä harjoitellaan maalintekoa eri tilanteissa.

Ajankohta: 4.-5.1.2024
Paikka: Kaarinan jäähalli
Ikäryhmät: 2009-2014-syntyneet

Leiripäivä pitää sisällään 2 jääharjoitusta sekä luistelutaitoa tukevat fysiikkaharjoitukset sekä lounaan harjoitusten välissä.
Päivän kesto noin 9.00-14.00, tarkempi info tulee lähempänä leiriä.

Valmennus
Leirin valmennuksesta vastaa Seguro Training ja Joona Tolvanen. Joona on luistelu- ja fysiikkavalmentaja, jonka valmennuksessa on tällä hetkellä niin NHL & Liiga pelaajia kuin nuoria tulevaisuuden tähtiä.

Seguron valmennuksessa urheilijat ovat yksilöitä jollaisina heitä myös ohjeistetaan ja analysoidaan. Leireillä tämä on mahdollista siten että pelaajat jaetaan ikäluokittain ryhmiin ja näissä ryhmissä vielä pienryhmiin. Yhdellä valmentajalla ei tällöin ole samanaikaisesti yli 15 pelaajaa jäällä valmennettavana.

Leiriohjeistus

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiin ja tarkempi leiri-info tulee sähköpostitse 4 viikkoa ennen leirin alkamista.
Leiripäivänä ilmoittautuminen alkaa klo 9.00 ja valmennus on paikalla viimeistään 8.45 alkaen. Toiminta alkaa 9.10 eli kannattaa saapua ajoissa.

Tyypillinen Seguron leiripäivän ohjelma:
9.00- Ilmoittautuminen
9.10-9.45 Oheinen
10.00-11.00 Jää
11.15 Lounas
11.45-12.15 Oheinen (Pelit)
12.30- 14.00 Jää
14.15 Päivä päättyy

(Todellinen aikataulu ilmoitetaan leirikohtaisesti)

Leirille mukaan:
– Jääkiekkovarusteet
– Pyyhe
– Juomapullo
– Hikipukuja
– Vaihtovaatteet molemmille päiville
– Keliin sopivat ulkoliikuntavarusteet

Teemme yhden A:n pelaajista kolmen A:n pelaajia ja AAA pelaajista ammattilaisia. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa jokaisen nuoren uraan, jonka kanssa pääsemme töitä tekemään. Lupaamme siis että meiltä löydät kaikkein sitoutuneimmat, turvallisimmat sekä kannustavimmat valmentajat.

Leirin hinta:
Leirimaksu on 165 €, sisältäen leirin sekä sekä ruokailut.

Maksuehdot
Leiri laskutetaan 4 viikkoa ennen leirin alkamista.

Peruutusehdot
Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia.
Peruutuksista 7 vrk ennen leirin alkua peritään 50 % leirin hinnasta. Lääkärintodistusta vastaan hyvitämme 100% leirin hinnasta

Seguro Management Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista mikäli osallistujalla ei ole voimassaolevaa vakuutusta

Ilmoittaudu leirille tästä.

Lisätietoja puhelimitse 044 722 7711

Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi.