Tehojäät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä henkilökohtaisesti ja ne on suunniteltu tukemaan urheilijoita yksilöinä joukkueharjoittelun lisänä

Uusi tehojäiden ryhmäkoko eroaa normaaleista pienryhmistämme vain siten että sinne otetaan 4-5 pelaajaa enemmän kuin muille tehojäille. Ryhmä on luotu asiakastoiveiden perusteella, kun monet pelaajamme ovat aikoneet tehdä oman pienryhmänsä ja halusimme tarjota heille tätä vaihtoehtoa ilman hallinnollista kuormaa. Ryhmään voitte ilmoittautua, yksin tai kavereiden kanssa!
Hinta on 29 €/kerta ja ilmoittautuminen ryhmään tehdään syyskauden ajaksi.

Hyödynnämme valmennuksessa omaa valmennusmetodiamme jossa olemme jakaneet luistelun 20 eri osa-alueeseen. Näiden osa-alueiden harjoittelu liitetään henkilökohtaisten kehityskohteiden parantamiseen.
Näistä yksi on luistelunopeus, jota mitataan pelin aikana muun muassa, sillä:
– Kuka voittaa irtokiekon itselleen?
– Pääseekö pelaaja luistelemalla vastustajan ohi?
– Saako pelaaja luotua itselleen tilaa sekä aikaa järkevämpään ratkaisuntekoon?

Sanotaan, että tällaisia tilanteita tulee vähintään 5 kpl pelaajalle yhden pelin aikana. Ja ajatellaan, että pelaajan luistelunopeuden keskiarvo kasvaisi esim. 15 %.

Tämä tarkoittaisi jo vain yhdellä luistelun osa-alueella 5 tilannetta / peli enemmän mahdollisuuksia voittaa vastustaja.

Samaa kaavaa, jos sovelletaan alueilla kuten paikaltaan lähdöt tai suunnanmuutostennopeus ja lisätään pelinlukutaitoja, kuten oikea-aikainen reagointi tai oikein sijoittuminen tilanteessa, niin siinä tullaan kysymykseen, minkälaisen kilpailuedun voitte saada systemaattisella oikeiden asioiden harjoittelulla.

Tehojäillä keskitytään intensiiviseen pienryhmäharjoitteluun, joka sisältää henkilökohtaisen taidon parantamiseen tähtääviä harjoituksia, ja kun pienryhmästä on kyse, niin kaikki saavat paljon henkilökohtaista valmennusta.

Mitä jäillä konkreettisesti tehdään?
– Tekniikkaharjoituksia: Harjoitellaa kaikki luistelun osa-alueita tähdäten luistelun monipuolistamiseen, jota jokainen pelaaja tarvitsee huipulle tähdätessään. Näitä on muunmuassa luistelutekniikka, luisteluasento ja kiekonkäsittelytaidot.
– Pelitilanneharjoituksia: Harjoitellaan paljon erilaisia pelitilanteita pelipaikkakohtaisesti ja reagointia niissä. Pelipaikkakohtainen henkilökohtainen valmennus jää usein seurajoukkuetasolla resurssien puutteen takia liian pieneksi ja se taas on itse pelin kannalta hyvin tärkeä osa-alue.
– Henkilökohtaista valmennusta: Kaiken valmennuksemme keskiössä on antaa jokaiselle valmennettavallemme henkilökohtaisia vinkkejä oman tekniikkansa parantamiseen, on sitten kyse liu’usta, teränkäytöstä, sijoittumisesta tai laukauksesta.

Jääajat ja paikat

Tiistai:
Ilmatar-areena, Matinkylä 15.00-16.00

Ryhmään otetaan 12-13 pelaajaa.

Tehojään hinta

Tehojäälle voit ilmoittatua koko syksyksi.
Ensimmäinen kerta on 8.10. ja viimeinen kerta 17.12., syyslomaviikolla ei ole harjoituksia.

Hinta on 29 €/kerta

Ilmoittaudu alta ja muista valita alasvetovalikosta haluamasi ryhmä.

Tehojäät laskutetaan marraskuun ja joulukuun lopussa.

Ilmoittautumislomakkeen ruokavaliot-kohta koskee vain leirejä, joten siihen voi laittaa vain viivan.

HUOM! Ilmoittautumisvahvistus saattaa mennä roskapostiin, joten muista tarkistaa myös se jos vahvistusta ei näytä kuuluvan.

 

Huipulla erot ovat marginaalisia, ja kokonaisuuden harjoitteleminen vie aikaa, mutta sen erinomainen osaaminen mahdollistaa tien huipulle.
-Seguro Training

Ilmoittaudu leirille tästä.

Lisätietoja puhelimitse 044 722 7711

Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi.