Pienryhmätreenit henkilökohtaisesti suunnitelluilla ohjelmilla nuorille heinäkuun ajaksi

Ryhmä harjoittelee maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin yhdessä Nummelassa Balanssiklubien toiminnallisen harjoittelun keskuksessa. Ryhmä harjoittelee ammattilaispelaajien ryhmän jälkeen niin että treenit alkavat 12-14 välissä ja kestävät noin 1,5 h.

Ajankohta: heinäkuu 2023
Paikka: Balanssiklubit, Nummela
Ryhmä on alle 15-vuotiaille kiekkoilijoille

Harjoitukset pitävät sisällään herkkyyskauden mukaista harjoittelua, eli painopiste tulee olemaan nopeus ominaisuuksiin (mm. liikenopeus, räjähtävyys, nopeusvoima) sekä liikkuvuuksien ja kehonhallinnan parantamista.

Sisältää ohjattujen harjoitteluiden lisäksi:
– Kestävyystesti
– Kehonkoostumusmittaus
– Hyppytestit
– Ravintovinkit

Ryhmään saa tulla myös viikoksi kerrallaan, mutta etusijalla ovat koko kuukauden treenaavat urheilijat. Niille jotka eivät ole paikalla koko kuukautta on mahdollista toteuttaa omatoimisten harjoitusten suunnittelu viikoiksi jotka on poissa.

Valmennus
Ryhmän valmennuksesta vastaa Seguro Trainingin omat valmentajat, joilla on yhteensä yli 35 vuoden kokemus urheiljijoiden valmentamisesta.
Joona Tolvanen on päävastuussa ryhmästä. Hän on luistelu- ja fysiikkavalmentaja, jonka valmennuksessa on tällä hetkellä niin NHL & Liiga pelaajia kuin nuoria tulevaisuuden tähtiä.
Julia Hellgren-Tolvanen vastaa Segurolla ravintovalmennuksesta sekä tämän ryhmän liikkuvuusharjoittelusta. Julialla on yli 15 vuoden kokemus kuntosalimaailmasta ja Personal Trainer-tutkinnon hän on suorittanut vuonna 2012 ja lisäksi vuosien varrelta häneltä löytyy lukuista muitakin liikunta-alan tutkintoja/kursseja. Hän on sen lisäksi entinen maajoukkuejudoka.
Sami Hellgren toimii ryhmän vierailevana valmentajana muunmuassa hänen kamppailuvoimaa lisäävät treeninsä ovat olleet hyvin suosittuja valmennettavien keskuudessa. Sami on toiminut Personal Trainerina yli 15 vuotta, jonka lisäksi hän omistaa kuntokeskusketju Balanssiklubit Läntisellä-Uudellamaalla.
Valmennusryhmän uutena tulokkaana Segurolla on Jannika Hellgren joka valmistuu juuri Liikunnanohjaajaksi (AMK) erikoisosaamisena henkinen valmennus. Kevään 2023 aikana hän on vetänyt Seguron yhteistyökumppanin jääkiekkoagentuuri Professional Sport Servicen kanssa ammattilaispelaajille henkisen valmennuksen hankkeen ja jatkaa työtä nyt Seguron valmennustiimissä.

Teemme yhden A:n pelaajista kolmen A:n pelaajia ja AAA pelaajista ammattilaisia. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa jokaisen nuoren uraan, jonka kanssa pääsemme töitä tekemään. Lupaamme siis että meiltä löydät kaikkein sitoutuneimmat, turvallisimmat sekä kannustavimmat valmentajat.

Ryhmän hinta:
Kuukausimaksu ryhmään osallistuvalle on 115 €/vko tai 450 € koko kuukausi sisältäen . Hinta sisältää maanantaista-tiistai ja torstai-perjantaihin yhteisen harjoituksen ryhmän kanssa sekä henkilökohtaisen ohjelmoinnin omat tavoitteet ja kehityskohdat huomioonottaen. Treeniohjelman jaksotuksilla ja ryhmätreenin lisäksi ohjeet ja niiden läpikäynnin päivän toiseen treeniin. Tähän ryhmään voi osallistua myös viikko kerrallaan tai hybridimuotoisesti niille viikoille mille pääsee ja saada omatoimiset harjoitukset muille viikoille.

Maksuehdot
Treenit laskutetaan kesäkuun lopussa.

Seguro Management Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista mikäli osallistujalla ei ole voimassaolevaa vakuutusta

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: soita Joonalle numeroon 044 7227711 tai laita meiliä joona@segurotraining.fi

Ilmoittaudu leirille tästä.

Lisätietoja puhelimitse 044 722 7711

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Katso muut leirit