Leirin pääpaino on täysin maalinteon sekä maalivahtipelin harjoittelemisessa henkilökohtaisella tasolla

Kenttäpelaajien kanssa leirillä käydään läpi oikeaoppinen laukaisutekniikka jokaiseen eri laukaisumalliin. Harjoitellaan maalintekoa eri tilanteissa ja opetetaan pelaajia löytämään tyhjät tilat ja ratkomaan erilaisia tilanteita automaattisesti selkärangasta tulevilla ratkaisuilla.

Maalivahdit harjoitteleva monipuolisesti maalivahtipelin eri osa-alueita.
Teemoina jäällä on muun muassa: Pelin lukeminen, sijoittuminen, pelaaminen erilaisissa maalintekotilanteissa, reboundpelaaminen sekä pienkulma- ja maalintaustapelit.
Tavoitteena on antaa työkaluja, joiden avulla maalivahti voi tehdä omasta pelistään tasapainoisemman ja tehokkaamman.

Ajankohta: 1.-2.7.2023
Paikka: Kisakallio, Lohja
Ikäryhmät: 2009-2014-syntyneet

Leiripäivä pitää sisällään 2 jääharjoitusta sekä leirin teemoja tukevat fysiikkaharjoitukset sekä lounaan harjoitusten välissä.
Päivän kesto noin 9.00-14.00, tarkempi info tulee lähempänä leiriä.

Valmennus
Leirin valmennuksesta vastaa Seguro Training ja Joona Tolvanen. Joona on luistelu- ja fysiikkavalmentaja, jonka valmennuksessa on tällä hetkellä niin NHL & Liiga pelaajia kuin nuoria tulevaisuuden tähtiä. Tällä leirillä myös ammattilaispelaajat Eeli Tolvanen (Seattle Kraken) sekä Atte Tolvanen (EC RedBull Salzburg) mukana valmennusryhmässä.

Seguron valmennuksessa urheilijat ovat yksilöitä jollaisina heitä myös ohjeistetaan ja analysoidaan. Leireillä tämä on mahdollista siten että pelaajat jaetaan ikäluokittain ryhmiin ja näissä ryhmissä vielä pienryhmiin. Yhdellä valmentajalla ei tällöin ole samanaikaisesti yli 15 pelaajaa jäällä valmennettavana.

Leiriohjeistus

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiin ja tarkempi leiri-info tulee sähköpostitse 4 viikkoa ennen leirin alkamista.
Leiripäivänä ilmoittautuminen alkaa klo 9.00 ja valmennus on paikalla viimeistään 8.45 alkaen. Toiminta alkaa 9.10 eli kannattaa saapua ajoissa.

Tyypillinen Seguron leiriaikataulu:
9.00 – Ilmoittautuminen
9.10-9.45 Oheinen
10.00-11.00 Jää
11.15 Lounas
11.45-12.15 Oheinen (Pelit)
12.30- 14.00 Jää
14.15 Päivä päättyy

Tämän leirin aikataulut ovat poikkeukselliset hallivarausten takia.
Ohjelmaa on lauantaina: 15.00-20.30 ja sunnuntaina 10.00-16.00

Leirille mukaan:
– Jääkiekkovarusteet
– Pyyhe
– Juomapullo
– Hikipukuja
– Vaihtovaatteet molemmille päiville
– Keliin sopivat ulkoliikuntavarusteet

Teemme yhden A:n pelaajista kolmen A:n pelaajia ja AAA pelaajista ammattilaisia. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa jokaisen nuoren uraan, jonka kanssa pääsemme töitä tekemään. Lupaamme siis että meiltä löydät kaikkein sitoutuneimmat, turvallisimmat sekä kannustavimmat valmentajat.

Leirin hinta:
Leirimaksu on 150 €, sisältäen leirin sekä sekä ruokailut. Kenttäpelaajapaikat täynnä, muutama paikka maalivahdeille vapaana. Jonotuslistalle pääsee laittamalla sähköpostia joona@segurotraining.fi.

Tälle leirille on tarjolla majoituspaketti hintaan 55€ lauantai-sunnuntaiyö/hlö (sis. iltapala + aamiainen). Tarjous koskee myös huoltajia. Varaa majoitus: jenni.korhonen@kisakallio.fi kerro tulevasi Seguron leirille.

Maksuehdot
Leiri laskutetaan 4 viikkoa ennen leirin alkamista.

Peruutusehdot
Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia.
Peruutuksista 7 vrk ennen leirin alkua peritään 50 % leirin hinnasta. Lääkärintodistusta vastaan hyvitämme 100% leirin hinnasta

Seguro Management Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista mikäli osallistujalla ei ole voimassaolevaa vakuutusta

Ilmoittaudu leirille tästä.

Lisätietoja puhelimitse 044 722 7711

Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi.